Het motto van Pfizer: ‘Life is Our Life’s Work’

Het motto van Pfizer: ‘Life is Our Life’s Work’

 

In één van de andere teksten op deze website gingen wij al in op de slogan ‘We Cure the Word’, wij genezen de wereld. Naast deze slogan heeft Pfizer ook nog een motto. Wat dit motto is? ‘Life is Our Life’s Work’, oftewel: het leven is ons levenswerk. Een treffend motto natuurlijk, zeker wanneer je nagaat dat Pfizer zich richt op het verbeteren van het leven van mensen met een aandoening. Het zijn overigens niet alleen mensen waar Pfizer zich op richt. Met de producten willen zij ook het leven van dieren met een aandoening verbeteren. Dit maakt het motto natuurlijk helemaal treffend. In onderstaande tekst gaan we verder op dit motto in.

 

Ook Nederlanders behoren tot de doelgroep


Ondank dat Pfizer een van origine Amerikaans bedrijf is, richt het zich ook op de Nederlandse markt. Zo kom jij in vrijwel iedere drogisterij bijvoorbeeld Advil tegen. Dit zijn tabletten met ibuprofen, een pijnstillend middel. Het werkt ontstekingsremmend, pijnstillend en koortsverlagend. Voor dit middel hoef jij geen recept te hebben. Ook in veel apotheken tref jij medicatie aan dat door Pfizer ontwikkeld is. Dit kun je niet zo afhalen. Hiervoor moet je namelijk eerst een recept van de huisarts hebben.

 

Dieren in Nederland worden ook geholpen door Pfizer-medicatie

 

Naast apotheken en drogisterijen kom je bij een dierenarts in Nederland ook geregeld medicijnen en middeltjes van Pfizer tegen. Ook hier geldt dat je medicatie alleen maar krijgt wanneer jij bij de dierenarts langs bent geweest. Heb jij een boerderij? Dan kan de dierenarts vaak ook op locatie komen. De kosten voor deze middelen kunnen vaak hoog oplopen. Gelukkig kun jij hiervoor verschillende verzekeringen afsluiten. Geen zorgverzekeringen natuurlijk maar bijvoorbeeld een huisdierenverzekering. Pfizer-medicatie voor jouw dier(en) wordt zo een stuk goedkoper.

 

Wat kost het om van jouw aandoening verlost te raken met Pifzer medicatie?


Heb jij te maken met een aandoening? Dan word je ongetwijfeld beperkt in je doen en laten. Dit is natuurlijk harstikke vervelend. Met behulp van medicatie kun jij hier een einde aan brengen. Afhankelijk van de aandoening kunnen medicijnen van Pfizer mogelijk een bijdrage leveren. Indien het een aandoening betreft waarvoor jij naar de huisarts moet, kost dit je ook nog eens niets of bijna niets. Je krijgt dan namelijk een recept voorgeschreven. De vergoeding loopt dan vaak via zorgverzekeringen. Al is dit niet bij alle verzekeringen het geval. Is dit bij jouw verzekering ook niet zo? Dan kun je overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Gebruik hiervoor wel altijd een vergelijkingswebsite. In dat geval weet jij namelijk direct waar je aan toe bent!